Doneren was nog nooit zo éénvoudig

De voorpagina van onze website vermeld het al, ruim 50% van de mensen vindt dat het geld wat gedoneerd wordt aan verkeerde zaken wordt besteed. Ook is het lang niet altijd duidelijk waaraan het geld wordt besteed en aan welke projecten.

Daarnaast blijkt toch dat men maar moeite heeft met het ophalen van een bankpas, het uitprinten-ondertekenen-opsturen van machtigingen of het invullen van creditcardgegevens.

Dus; na een klein onderzoek hebben wij onze energie gestoken in het maken van een goedgekeurd online machtigingsformulier waarmee men zowel éénmalig als periodiek een machtiging kan afgeven aan onze stichting!

En, tot nader bericht gaan al uw donaties naar het watertorenproject! Deze watertoren wordt gebouwd op de locatie waar we een school gaan bouwen voor ruim 2000 kinderen.

Reacties zijn niet mogelijk.