Projecten

Renovatie tweede schoolgebouw in Namu, Nigeria

Na de afronding van de bouw van de watertoren en de start van de renovatie van het eerste schoolgebouw, is het nu de hoogste tijd om ons bezig te gaan houden met de inzameling voor de renovatie van het tweede schoolgebouw in Namu.

Wederom gaan we eerst een blok van 4 klaslokalen renoveren, die op dit moment onbruikbaar zijn. Goed voor ruim 200 kinderen!

Uiteindelijk wordt dit een project voor maar liefst ruim 2000 kinderen.Doneer aan het schoolgebouw-project

Voor dit ambitieuze project is veel geld nodig, ruim 11.000 euro voor de renovatie van dit eerste schoolgebouw.

Naast het schoolgebouw zal er straks ook een toiletblok gebouwd worden.

Je kunt binnenkort het hele project bekijken in ons projectplan.

Benodigd: 11.000 euro


Renovatie eerste schoolgebouw in Namu, Nigeria

Na de afronding van de bouw van de watertoren die al volop wordt gebruikt, is het nu de hoogste tijd om ons bezig te gaan houden met de inzameling voor de renovatie van het eerste schoolgebouw in Namu.

Het heeft Namu niet meegezeten de laatste maanden. Vorig jaar nog is er een groot deel van het dak weggevaagd van één van de weinige gebouwen die nog kon worden gebruikt.
Daarom is het belangrijk dat we een gebouw van goede kwaliteit bouwen. Daarom gaan we eerst een blok van 4 klaslokalen renoveren, die op dit moment onbruikbaar zijn. Goed voor ruim 200 kinderen!

Uiteindelijk wordt dit een project voor maar liefst ruim 2000 kinderen.Project reeds gefinancierd. Doneren aan dit project niet meer mogelijk.

Voor dit ambitieuze project is veel geld nodig, ruim 22.000 euro voor de renovatie van dit eerste schoolgebouw.

Je kunt het hele project bekijken in ons downloadbare projectplan.

Update; Inmiddels zijn er voldoende financiële middelen beschikbaar. Zodra het klaar is kunt u hier straks het eindverslag lezen.


Schoolbankjes in Korira, Guinea

korira klaslokaalDe school in Korira in Guinea, nabij Boké heeft een groot te kort aan materialen om goed kwalitatief onderwijs te kunnen bieden voor de 800 kinderen die hier naar school komen.

Het gaat hier voornamelijk om schoolbankjes, schoolboeken/lesmateriaal, maar ook valt te denken aan;Project reeds gefinancierd. Doneren aan dit project niet meer mogelijk.

schriften
krijtjes
schoolborden etc.

Doneer hier rechts rechtstreeks aan het Korira project.

Benodigd: 5250 euro

Download hier het projectplan

Update; Inmiddels zijn er voldoende financiële middelen beschikbaar. Zodra het klaar is kunt u hier straks het eindverslag lezen.


Watertoren in Namu, Nigeria

watertoren Namu

De bouw van deze watertoren, welke op het moment van dit schrijven in een laatste fase is, is onderdeel van een groots project, namelijk de bouw van voldoende schoolgebouwen en klaslokalen voor de ruim 2000 kinderen van Namu, Nigeria.

Omdat water nodig is voor o.a. de bouw van de school, en later ook voor de toiletblokken die gebouwd gaan worden is dit eerste project noodzakelijk.

Project reeds gefinancierd. Doneren aan dit projecft niet meer mogelijk.

Tevens zal de overvloed aan water gebruikt worden voor verkoop aan eigen gebruik. De opbrengsten worden goed beheerd door de school om de watertoren te onderhouden.

Benodigd: 12.000 euro

Update; Inmiddels is dit project afgerond. U kunt hier het eindverslag lezen.