Zelf online collecteren – je eigen GeefPagina

Geef Samen - Je eigen geefpagina om online te collecterenWouter Schotman, al enige tijd een enthousiaste vrijwilliger die op allerlei manieren SALEK ondersteunt, heeft inmiddels ook zijn eigen GeefPagina gestart op geefsamen.nl

In een eerder artikel hebben we het al eens aangehaald, maar omdat het zo goed in elkaar zit en leuk is om te doen, hierbij nóg een artikel!

Zelf heb ik hier ook al zo’n pagina aangemaakt. Dus, in plaats van het doneren naar een stichting en/of Goed Doel kun je hier in enkele éénvoudige stappen GRATIS een webpagina opzetten, waarin je zelf aangeeft wat jouw streefbedrag is.

Er verschijnt een leuke geldmeter waarin mensen die jouw een donatie sturen ook direct kunnen zien aan de meter hoeveel zij hebben bijgedragen. Je hebt direct de beschikking over alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal en creditcards.

Zet een leuke pagina op, plaats je eigen foto’s (of vraag ze aan ons!) en begin met collecteren!

Reacties zijn niet mogelijk.