Gewoon eens ‘Dankjewel’

DankjewelFinanciële crisis of niet, wij krijgen nog steeds donaties binnen, eigenlijk meer dan ooit te voren! Op zich is dat natuurlijk niet zo vreemd, wij zien ons gestaafd van een immer groeiende bekendheid. Ook de bezoekersaantallen van onze website vliegen omhoog.

Bijzonder vinden wij wel dat we soms fikse donaties binnen krijgen. Honderd, of soms zelfs ‘honderden’ euro’s worden ons vaak zelfs anoniem gedoneerd. Als diezelfde donateur(s) zich dan ook niet eens inschrijven voor onze nieuwsbrief, valt onze mond open van verbazing. Dit is heel erg stimulerend en dwingt ons iedere keer weer om er nóg een schepje bovenop te doen!

Dus, vandaag vanaf deze website een welgemeend ‘dankjewel’ van iedereen binnen SALEK! Dankjewel voor alle jullie donaties, groot of klein.

Reacties zijn niet mogelijk.