O.B.S. de Dubbeldekker kiest SALEK

Openbare basisschool de dubbeldekker HilversumUiteraard zijn wij heel blij met de beslissing van de openbare basisschool de Dubbeldekker te Hilversum om de opbrengst van de sponsorloop volgend jaar ten goede laten komen aan de projecten van SALEK.

Gisteren 20 November ontvingen wij het nieuws dat het jeugdparlement van OBS de Dubbeldekker heeft gekozen voor stichting SALEK. Het jeugdparlement was enige tijd op zoek naar een Goed Doel om de opbrengsten van de sponsorloop die staat gepland voor 10 februari 2010 aan te doneren.

Natuurlijk gaan wij binnenkort naar de school toe en gaan hen graag voorlichting geven en van materiaal voorzien om de kinderen bewust te maken van de problematiek in de wereld en waar SALEK voorstaat.

Lijkt SALEK ook voor uw school een interessant Goed Doel? We komen graag langs om kennis te maken!

Reacties zijn niet mogelijk.