Linkwaarde ruim 40 euro

Onze website neemt inmiddels flink in waarde toe. Het vroegere Linkvendor, nu Rapid Searchmetrics genoemd is een toonaangevend bedrijf op het gebied van website onderzoeken. Onze website heeft inmiddels een linkwaarde van ruim 40 euro bereikt! Dat betekent dus dat een link vanaf onze website naar de uwe  ‘maandelijks’ 40 euro of meer waard is.

Wat hier niet in meegerekend is, is het feit dat wij een goed doel zijn. Links vanaf goede doelen websites worden in het algemeen als waardevol geacht. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen” staat steeds vaker op de agenda van ondernemingen.

Dus; wij stellen het volgende voor; u wordt donor voor dit maandelijkse  bedrag , en wij plaatsen (indien gewenst) een link naar de website van uw firma (mits deze door ons word goedgekeurd, afhankelijk van de inhoud) vanaf onze sponsor pagina.

Wilt u een ruim hoger bedrag doneren, dan wijden wij in overleg zelfs een artikel aan uw bedrijf, met foto/logo en natuurlijk één of meerdere links. Neemt u dan even contact met ons op via de contact pagina.

Deal?

Niet onbelangrijk; u kunt ons al GRATIS helpen door gewoon een link te plaatsen vanaf uw website naar de onze. Daar wordt onze linkwaarde weer hoger van… 😉

Reacties zijn niet mogelijk.