SALEK Twittert Hyves op Facebook met een LinkedIn

Twitter, Hyves, facebook, LinkedIn, NuJIJSALEK goes Viral. Zo maar wat populaire termen die menigeen in Nederland nog niets zegt. Tja, de jongere generatie misschien, maar aan die alsmaar sneller voortschrijdende digitale ontwikkelingen ontkomt ook Stichting SALEK niet.

Je had het misschien al gezien, ook wij hebben de Twitter, Hyves, Facebook, NuJIJ en al die andere knopjes aan onze berichten toegevoegd. Je kon ons al een tijdje via Twitter volgen en met een beetje mazzel verschijnt dit bericht ook als eerste op Facebook!

Als Goed Doel gaan we met onze tijd mee. Vreemd genoeg zijn we één van de weinigen, dus daar hopen we nog even profijt van te trekken.

Dus Volg, Hyves, Post, Vind-ik-leuk en Twitter je helemaal suf op SALEK, op die manier vergroten we onze bekendheid razendsnel. Dank je!

Reacties zijn niet mogelijk.