Laat jouw website helpen!

Laat jouw website helpenGeen stichting kan zonder geld. Dat geldt ook voor ons natuurlijk. Zelf steken we er al veel geld en vrije tijd in, maar bij elkaar lang niet genoeg voor de grote projecten die we gaan doen.

Dus; we hebben je hulp nodig! Tegenwoordig met internet kan dit op allerlei leuke manieren. Als je een eigen website hebt, kun je zelf on-line collecteren voor ons, door een leuke banner te plaatsen of een andere afbeelding, die al direct is doorgelinkt naar een donatiemodule.

Het enige wat je dus hoeft te doen is de ‘code’ op je website plaatsen en de rest gaat vanzelf. Hier kun je de verschillende mogelijkheden vinden: Online Collecteren

Geef Samen

Een ander, maar zéker zo leuk initiatief is Geef Samen.

Hier kun je jezelf inschrijven en zelf een actie starten om geld in te zamelen voor ons. Je kunt precies bijhouden hoeveel mensen jouw geld geschonken hebben voor jouw Goede Doel!

Geef je hier op en help ons door te collecteren!

Op de voorpagina van dit nieuwe initiatief vindt je de TOP 5 van beste actievoerders en hun opgehaalde bedrag.

Mocht je op andere wijze betrokken willen worden bij onze leuke stichting en van dichtbij de bouw van een project in Afrika meemaken, neem contact met ons op en deel ons je ideeën!

Reacties zijn niet mogelijk.