Aktie!

Organiseer een sponsorloop voor SALEKZow, eindelijk weer eens een stukje van mij, na een heerlijke (rustige) vakantie!

Natuurlijk gaat Salek altijd wel door, maar in de vakantie even op een laag pitje. De meeste mensen zijn overigens zelf ook op vakantie…

We zijn op zoek naar Aktie. Hiermee bedoelen we akties om geld in te zamelen voor Salek. Denk aan een benefietconcert, of diner, een rommelmarkt, een standje met flyers en een collectepotje, een sponsorloop,  de collecte in de kerk (voor Salek), kortom alles waardoor Salek bekender en groter wordt.

Jullie hebben al wel gelezen dat we een mooie leskist hebben, voor basisscholen. Dus die kist kan gebruikt worden en scholen kunnen ons zo helpen met een aktie door de leerlingen.

Nu zoeken we hiervoor scholen en vrijwilligers, dus ken je, of ben je iemand die actief voor Salek een actie zou willen opzetten? Natuurlijk helpen we mee, met onze kennis, contacten, tijd en minimale middelen. We hebben alleen met een 5 koppig bestuur niet de tijd om het allemaal alleen te doen.

Er zijn gelukkig al diverse plannen en initiatieven; Wouter is bezig met de Hockeyclub, Tijen wil een cultureel evenement opzetten waarbij een deel van de opbrengst voor Salek is en Inge is bezig met de voetbalclub (SML) en de kerk (kerstmarkt).

Maar goed waar we tegen aan lopen is het feit dat veel scholen en kerken al een organisatie hebben die ze steunen (vertrouwd) en dat ze daar niet zomaar vanaf stappen.

Tevens brengt het woord Nigeria niet altijd positieve gedachten met zich mee (Ghana is veel hotter in Holland). Ja zo ligt het nu eenmaal, en dat terwijl wij transparant werken en Robert Jan bovenop het project zit (met EFLI, onze partnerorganisatie, speciaal voor Salek opgezet met diverse intelligente, betrouwbare mensen)

Dus: Heb je een idee? En/of contacten? Neem dan zsm contact met ons op!

Liefs, Inge

Reacties zijn niet mogelijk.