Registratieproces EFLI voltooid

Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad om het registratieproces van EFLI (Education For Life Initiative) in Nigeria te voltooien.

Nigeria is een land waar erg veel corruptie plaatsvindt, wat het soms erg lastig maakt om zaken voor elkaar te krijgen. Zelfs het registreren van een stichting (foundation) die als doel heeft in hun eigen land verbeteringen aan te brengen mocht in ons geval rekenen op een proces wat ruim 8 maanden geduurt heeft! In Nederland zou dit binnen een week geregeld moeten zijn.

Maar, dit mag allemaal de feestvreugde niet onderdrukken en we blijven gewoon positief ‘vooruit’ gaan!

EFLI is een Nigeriaanse organisatie bestaande uit drie bestuursleden. U kunt de website hier bezoeken. Deze leden zijn goede bekenden van ons en hebben o.a. goede betrekkingen met de lokale overheid waar wij ons eerste project gaan volbrengen. Wij wensen EFLI erg veel succes en rekenen op een voortzetting van de fijne samenwerking die wij tot dusverre al mochten genieten.

Reacties zijn niet mogelijk.