Bodemonderzoek naar waterniveau afgerond

MeetapparatuurEindelijk was het dan zover. Na de nodige vertragingen werden op zaterdag 27 September 2008 de metingen verricht op het enorme terrein waar wij onze toekomstige scholen gaan bouwen, hopelijk met uw steun.

Van ’s ochtends 10:00 tot aan het einde van de middag is men in de weer geweest om het terrein aan een onderzoek te onderwerpen en met resultaat.

Volgens het rapport die je eventueel hier kunt vinden, zijn de resultaten van de metingen bemoedigend. Men denkt op maar liefst 70 tot 80 meter in de grond een waterlaag te vinden die ruim voldoende aanvoer geeft naar onze watertoren. Volgens het rapport moeten er nog wel de nodige tests worden gedaan ná het boren om te bepalen welke pomp het beste geschikt is voor dit boorgat.

Helaas hebben we op het moment van dit schrijven de financiën voor de watertoren nog niet helemaal rond, maar hier wordt uiteraard hard aan gewerkt! 

Resultaten worden genoteerd voor verdere verwerkingDe metingen werden uitgevoerd in opdracht van onze partnerorganisatie EFLI, die hierdoor lokaal ook steeds meer aanzien krijgen, wat onze toekomstige projecten ten goede komt.

Hierbij wederom dank aan onze vrienden van EFLI.

Rest ons nog een foto van het team dat dit waar heeft gemaakt. Links ziet u de projectontwikkelaar van zowel de watertoren als de toekomstige scholen. Op positie 5 en 6, van links naar rechts, vindt u twee van de leden van EFLI.

Het team

Reacties zijn niet mogelijk.