Leskist voor scholen

Leskist voor basischolenRenske van Stam en Anne Schouten, twee studenten van de Hogeschool in Ede, hebben in Juli 2008 een prachtige leskist geschonken aan onze stichting. De leskist bevat o.a. een DVD met videomateriaal, foto’s, traditionele klederdracht, en nog veel meer.

De leskist werd ontwikkeld om ons professioneel materiaal en instructies te verschaffen om op basisscholen een vol uur (of langer) te vertellen over onze projecten in Nigeria.

Stichting SALEK is een ideaal Goed Doel voor basisscholen om indien gewenst zéér nauw betrokken te worden bij onze ontwikkelingsprojecten op het gebied van onderwijs in de derdewereldlanden. Wij zijn zelf meestal ter plaatse persoonlijk betrokken bij de projecten en kunnen daardoor éénvoudig leuke communicatie opzetten tussen de leerlingen aldaar en de school in Nederland.

Ook beschikken wij over medewerkers in het onderwijs waardoor u fijne samenwerking kunt verwachten van mensen die met u als scholen meedenken, bijvoorbeeld bij het opzetten van inzamelingsacties op veel verschillende manieren.

Bij deze dan ook een oproep naar alle basisscholen in Nederland, neemt u gerust contact met ons op indien u een kennismakingsgesprek wenst, wij laten u graag één en ander zien, zoals bijvoorbeeld onze nieuwe leskist.

Anne en Renske; bedankt!

Reacties zijn niet mogelijk.