Eerste nieuwsbrief rond kerst

Even leek het er misschien op dat hij nooit zou komen, de eerste nieuwsbrief van stichting SALEK. Het heeft dan ook best wat voeten in aarde gehad en ook nog op dit moment wordt er nog gewerkt aan de laatste hand.

Met kerst 2008 hopen wij een ieder die zich heeft ingeschreven te verblijden met onze eerste nieuwsbrief! Naast dat hierin precies staat waar uw geld naartoe is gegaan (als u al gedoneerd heeft natuurlijk), staan hier in ook de leukste nieuwtjes over de stichting en haar projecten.

Mocht u dit lezen en u heeft zich nog niet ingeschreven, doe dit dan nog even vlug, u kunt uzelf altijd weer uitschrijven als u het niets vindt, onder iedere nieuwsbrief vindt u een link waarin u in één klik weer uitgeschreven bent, dus daarvoor hoeft u het niet te laten.

Ook hoeft u niet bevreesd te zijn dat wij u overspoelen met nieuwsbrieven, ten eerste is het tijdrovend en ten tweede doen wij dit echt maar een paar keer per jaar, als we iets leuks en nieuws hebben te vertellen.

Reacties zijn niet mogelijk.