Studenten overhandigen geld na een presentatie

Op donderdag 13 November gaven de studenten van de HES Amsterdam een prima presentatie van hun project welke Ellen in het vorige artikel heeft beschreven.

Naast ‘Groep SALEK’ zoals ze werden genoemd vonden er nog twee presentaties plaats. Ook volgende week vinden er nog presentaties plaats van andere groepen die ieder een ander goed doel hebben uitgezocht om hun project voor te maken.

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld maar Groep SALEK heeft het prima gedaan. Alle facetten zijn aan bod gekomen en er waren dan ook geen vragen over hun project aan het einde van de presentatie! Daarnaast is het leuk om te vermelden dat zij verreweg het meeste geld hadden ingezameld, al gaat het bij deze opdracht natuurlijk meer om het ‘hoe en waarom’. Desalniettemin een leuke opsteker!

Het streven van deze groep was om SALEK voldoende geld te geven voor de aanschaf van de watertanks van ons project, à 912 euro. De 705 euro die zij hebben opgehaald maken tezamen met de verdubbelingregeling van Aqua For All maar liefst 1410 euro.

Beste Pingkan, Cheryl, Charlotte en Chris, bedankt voor jullie uitnodiging en goede zorgen, ik vond het leuk jullie te ontmoeten en wens jullie namens onze gehele stichting veel sterkte in jullie verdere studie!

3 comments to Studenten overhandigen geld na een presentatie

 • Beste Pingkan, Cheryl, Charlotte en Chris,

  Ik ben Tijen en ook bestuurslid van Salek. Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet voor Salek. Echt super!

  Ik wens jullie alle vier nog veel meer succeservaringen met de studie.

  Groeten,

  Tijen

 • Hes studenten

  Beste bestuursleden,
  We vonden het erg leuk om voor ons project geld voor Salek in te zamelen.
  En we wilde jullie het goede nieuws brengen dat we hebben gewonnen met ons project.
  Ze vonden ons zeer creatief en dat we veel geld hebben ingezameld.
  Veel succes nog!
  Groetjes,
  Chris Lim
  Cheryl Dalusong
  Charlotte Schoots
  Pingkan Kroonenburg

 • Hey wat leuk! Ik heb het gelijk iedereen even rondgestuurd. Gefeliciteerd hoor!

  En nogmaals; veel succes met de studie, vooral in het buitenland volgend jaar. 😉