Studenten HES halen geld op met Halloweenfeest

Vier studenten hebben met allerlei activiteiten, waaronder een spetterend Halloweenfeest, € 705 opgehaald voor het project Namu van Stichting Salek!!

Charlotte, Chris, Pingkan en Cheryl zijn alle vier student bij de Hogere School voor Economische studies in Amsterdam. Voor het vak salesmanagement krijgen ze de opdracht om een evenement te organiseren, om geld in te zamelen voor een goed doel. En dat is deze vier jonge mensen op het lijf geschreven. Meteen enthousiast gaan ze surfen op het web en komen ze via één van de goede doelen websites bij Stichting Salek. Na een voorbereidend gesprek met Ellen in september gaan ze aan de slag!

En daarbij gaan ze veel verder dan de organisatie van een evenement, wat de oorspronkelijke opdracht was. Er wordt een collecte geregeld in de kerk, en overal waar er mogelijkheden zijn wordt Salek gepromoot en worden donaties verkregen: op een bowlingavond, bij familie, bij vrienden. En ondertussen wordt er gewerkt aan het Halloweenfeest op, hoe kan het ook anders, 31 oktober. De toegangskaarten brengen € 10 per stuk op en het eten en drinken wordt betaald en dus gedoneerd door de vier studenten!

Uiteraard is Ellen die avond ook van de partij. Aangekomen in Amsterdam-Noord is aan het begin van de straat direct duidelijk waar het feest inmiddels al in volle gang is. De feestlocatie is aangekleed met pompoenen en enge spinnen. Er staat een overvloed aan eten en drinken en de karaoke is al goed op gang. Er lopen mensen in de meest prachtige Halloween-kostuums, zoals een geisha, een duivelin, Minnie Mouse, een sexy playboy-bunny en Amy Winehouse. Onder feestelijk gejuich en gejoel krijgt Ellen de symbolische cheque voor Salek overhandigd. €705!! En het bleef nog lang onrustig in Amsterdam…

Chris, Pingkan, Cheryl en Charlotte: jullie hebben een fantastisch feest georganiseerd en je geweldig ingezet voor Stichting Salek. Bedankt!!

1 comment to Studenten HES halen geld op met Halloweenfeest

  • Chris, Pingkan, Cheryl en Charlotte, enorm bedankt voor het organiseren van dit feest en ophalen van zoveel geld! Ook een dankwoord naar alle bezoekers natuurlijk. Volgend jaar weer…? 😉