Stichting SALEK goes Ebay!

Wij hebben even geleden een Ebay account geopend en zijn deze aan het inrichten. Naast dat ik denk dat het goed is voor onze naamsbekendheid hopen we op deze manier ook extra inkomsten te genereren om onze bijzondere projecten te bekostigen.

Daarom een oproep naar iedereen die goed verkoopbare spullen heeft liggen die ze best willen schenken aan een Goed Doel. Of misschien werkt u bij een bedrijf of bent u de eigenaar en kunt u op deze wijze nog mooi wat spullen kwijt; bij grote giften zetten wij u en uw bedrijf graag nog extra in het zonnetje via dit weblog indien u dit toestaat.

Laat ons het verkopen! Stuur het op, vraag of wij het op kunnen halen of stuur ons de foto’s en gegevens en wij zetten het op Ebay.

Nu zitten ze nog op een boomstam opeengepakt naast elkaar, maar wist u al dat u voor slechts 7 euro een kindje een schoolstoel of -bank heeft geschonken?

Waar zou u wel een donatie aan willen doen, of juist niet? Laat een comment achter.

2 comments to Stichting SALEK goes Ebay!

  • evelyne

    Goedenavond!

    Ik probeer al een tijdje wat bayspullen via marktplaats te verkopen maar schijnbaar is er geen interesse, schenk het graag aan een goed doel.Ik zocht een nieuw goed doel vandaag en via google “goede doelen” in te typen kwam ik op die van jullie, mooi initiatief!! En dichtbij mijn huis, woon in Arnhem, Plattenburg. Waar kan ik spulletjes brengen in velp/Rheden? ( babydraagzak en babygym, heb ook nog kleertjes e.a. als jullie geinteresseerd zijn)
    Is niet erg veel maar wel nog netjes en schoon. Heel veel succes ik zal jullie stichting promoten! groeten van evelyne.

  • Beste Evelyne,
    Wat leuk dat je ons steunt! En natuurlijk bedankt voor je aanbod. Één van onze leden neemt snel contact met je op.