Welke kredietcrisis?

kredietcrisis“Crisis treft Goede Doelen” kopte de Telegraaf vandaag. Dat is nou jammer voor de statistieken want voor Stichting SALEK lijkt 2009 het beste jaar ooit te worden!

Niet alleen gaan we dit jaar echt van start met de bouw van de watertoren, ons eerste project, tevens zijn we al goed van start gegaan met het eerstvolgende deelproject, de bouw van het eerste schoolgebouw. De gehele begroting en het projectplan wordt op dit moment nog tegen het licht gehouden, maar om en nabij zal dit een project van maar liefst 70.000 euro zijn.

Dat is inderdaad niet mis, maar zéker niet onmogelijk. Terwijl iedereen zich gezellig een kredietcrisis aan het aanpraten is kunnen toch de meeste mensen nog wel een euro of twee missen iedere maand en wij roepen jullie allemaal op om SALEK het tegendeel te laten bewijzen. Juist als het slecht gaat met de economie wordt het duidelijk dat ‘delen vermenigvuldigd’.

Dus, houd je hand niet op de knip, zeg de maandelijkse loterij maar op en machtig ons vanuit uw luie stoel voor een euro of meer per maand, we zullen binnenkort de nieuwe donatiemeter plaatsen op de projectpagina. Alvast dank! 😉

Reacties zijn niet mogelijk.