Koninginnedag en Schaapscheerderfeest

koninginnedagWat hebben Koninginnedag en het schaapscheerderfeest met elkaar gemeen? Nou, in principe misschien niet zo heel veel maar in 2009 in ieder geval dat je op beide dagen Stichting SALEK kunt vinden!

Het staat nog niet helemaal 100% vast, maar de plannen zijn om op Koninginnedag in Velp aanwezig te zijn en op het schaapscheerderfeest in Rheden. Vooral deze laatste moet een fantastisch leuke dag zijn! Het schaapscheerderfeest vindt altijd plaats op de derde zaterdag in Juni, dit jaar dus op 20 Juni.

Deze keer was het één van onze vaste vrijwilligers Wouter Schotman die de Koninginnedag voor ons initieerde, maar naast Wouter kunt u ook vast weer een aantal van onze bestuursleden vinden. We gaan deze keer proberen te zorgen voor leuke activiteiten, misschien wel wat lekkers te eten en natuurlijk kunt u bij ons weer inlichtingen krijgen over de status van ons huidige project, de watertoren en het project waar we nu mee gestart zijn om geld op te halen; ons eerste schoolgebouw.

Wij hopen alvast dat jullie deze dagen in de agenda zetten en we ontvangen jullie graag!

Reacties zijn niet mogelijk.