Schoolbankje voor Valentijn

valentijn

Jaren geleden is men in de Verenigde Staten vanuit commercieel oogpunt begonnen met het verleggen van de nadruk op anonieme liefde naar liefde tijdens Valentijnsdag op 14 februari. Uiteraard lopen wij hier als Nederlands veelal weer als makke lammetjes achteraan.

Voor veel mensen is Valentijnsdag ook een door de commercie verzonnen dag die gebruikt wordt om de financiële totalen van dit jaar een extra duwtje te geven.

Mocht u het niet zo hebben op deze overgewaaide gewoonte die slechts als doel hebben uw portemonnee iets lichter te maken en u al met enige regelmaat iets liefs meebrengt voor uw geliefde(n), dan bieden wij misschien een goed alternatief!

Geef de 10 euro voor de doos chocola of bos bloemen aan SALEK en wij bezorgen de kinderen van Namu een nieuw schoolbankje in hun nieuwe toekomstige school!

Een romantische, fijne en liefdevolle dag toegewenst! 😉

Reacties zijn niet mogelijk.