SESAM academie helpt SALEK verder

Sesam academie logoEnige tijd geleden hebben wij gevraagd aan de SESAM academie of wij in aanmerking kwamen om gebruik te maken van de expertise hun bijzondere organisatie.
We zijn er al wat laat mee om dit te melden, maar inmiddels hebben we al meerdere ‘sessies’ gehad met twee van deze ervaren vrijwilligers.

Arend PieperMogen wij u even voorstellen, Arend Pieper, adviseur van de SESAM academie. Arend heeft in zijn leven o.a. bij de Verenigde Naties gewerkt en voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, laatstelijk als Tijdelijk Zaakgelastigde in Guatamala. Vooral door zijn ervaring met het zich bezighouden met de uitvoering en evaluatie van het Nederlanse beleid voor ontwikkelingssamenwerking blijkt Arend een zeer waardevolle informatiebron!   

arie-stuijtDe tweede adviseur die we een aantal keer hebben mogen ontmoeten is dhr. Arie Stuijt, adviseur van de SESAM academie. Arie neemt o.a. veel kennis over organisatie sin het algemeen mee en heeft zich vele malen bezig gehouden met het reorganiseren van (soms zeer grote) organisaties ten einde continuïteit te creëren.

Beide heren hebben zoveel ervaring in organisaties, adviseren en ervaring ter plekke in Afrika dat we ons geen betere ondersteuning kunnen bedenken. Wij vinden de SESAM academie een prachtig initiatief en met name natuurlijk omdat al deze mensen op vrijwillige basis werken en besloten hebben om veelal na hun pensionering  hun enorme hoeveelheid aan deskundigheid en kennis te delen met bijvoorbeeld jonge organisaties zoals SALEK.

Zoals het er nu uitziet zullen de aankomende sessies zich uitspreiden tot ongeveer het einde van dit jaar. Hiermee geven wij hopelijk ook u, de donateur of lezer van onze website een nog groter vertrouwen in onze organisatie.

Reacties zijn niet mogelijk.