Tamara en Jorieke doen hun ‘internationale stage’ bij Salek

Tamara Stevens en Jorieke ZuurmondBeste lezers van deze weblog,

Wij ,Tamara Stevens en Jorieke Zuurmond, zijn twee derdejaars Pabo studenten van de Christelijke Hogeschool Ede. De komende drie weken, is het de opdracht van school om ons te richten op wereldburgerschap. Via een college op school kwamen we in contact met stichting Salek.
Vorig jaar is er door twee andere studenten van onze opleiding een leskist ontworpen over Nigeria. De komende weken gaan wij proberen contacten te leggen met basisscholen in de buurt van Ede om de leskist uit te proberen en eventueel aan te passen. Het is ons doel om in ieder geval één contact,  het liefst natuurlijk meerdere, te werven voor Salek. Wij hopen ons doel te bereiken en zo een steentje bij te dragen aan het werk van Salek.

Met vriendelijke groet,

Tamara Stevens en Jorieke Zuurmond

1 comment to Tamara en Jorieke doen hun ‘internationale stage’ bij Salek