CBF komt eindelijk met certificaat voor kleine Goede Doelen

CBF Blij verrast werden wij vanmorgen toen wij het nieuws lazen op de website van het CBF dat zij met een nieuw certificaat komen die kleine Goede Doelen in Nederland in staat stelt het publieksvertrouwen te winnen. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen is SALEK hier al enige tijd mee in conclaaf met het CBF wat o.a. te zien is op deze oude afbeelding hiernaast 🙂

Het is bekend dat juiste de kleine stichtingen en organisaties veel efficiënter zijn en vaak alleen bestaan uit vrijwilligers waardoor er nagenoeg geen geld achterblijft en alles zoveel mogelijk ten goede komt aan de projecten. De grote organisaties kunnen hier niet aan tippen maar ontvingen vreemd genoeg wel een keurmerk.

Door dit nieuwe certificaat krijgt ook een stichting als SALEK de mogelijkheid hun donateurs en bezoekers te laten zien dat zij een serieuze stichting zijn die haar zaken op orde heeft. Dit wordt nog eens bekrachtigd door het NCDO die besloten heeft diezelfde kleine organisaties onder bepaalde voorwaarden ook nog eens financieel te ondersteunen bij de aanvraag van dit veel goedkopere certificaat.

Want, met 1200 euro in 3 jaar tijd is het nog steeds een fiks bedrag, maar met extra steun van het NCDO moet dit te doen zijn. Dit betekent dat wij veel meer kunnen groeien en voor u, de donateur, betekent het dat er nog meer van uw euro ten goede komt aan de projecten.

CBF en NCDO, bij deze steekt Stichting SALEK jullie een hart onder de riem bij de voltooiing van dit nuttige initiatief!

Update; Het NCDO ondersteunt instanties niet financieel bij het verkrijgen van een keurmerk. Dit schijnt een misverstand te zijn van de instanties die dit bericht naar buiten brachten. Uit dit onderzoek blijkt overigens dat u als donateur meent dat SALEK dit nieuwe keurmerk wel kan proberen voor een periode van 3 jaar om te kijken of het rendabel is.

Reacties zijn niet mogelijk.