Hans wederom in het zonnetje

Geridderd Hans RijnbendeHet is bijna onvoorstelbaar hoe actief Hans Rijnbende zich heeft ingezet, niet alleen voor onze stichting, maar ook als schrijver, als bestuurslid van comité 4 en 5 mei, als voorganger in de kerk en nog meer. Wij hopen alleen maar dat hij een voorbeeld mag zijn voor velen. Gelukkig is hij daarvoor recentelijk ook bedankt door onze eigen vorstin Koningin Beatrix, door hem te ridderen als Lid in de orde van Oranje-Nassau. Hans, het bestuur wenst je vanaf deze plek nog van harte proficiat met deze welverdiende onderscheiding!

Een en ander werd nog eens bevestigd toen Hans samen met zijn vrouw Hermien besloot om zijn familie te vragen in plaats van cadeaus geld te geven tijdens het feest van hun koperen bruiloft. Maar liefst de helft daarvan wilden zij schenken aan SALEK! Dit is reeds gebeurt en ook daarvoor nog hartelijk dank!

Last but not least draagt Hans stichting SALEK uit op allerlei manieren, wat bijvoorbeeld blijkt uit dit verassende radio interview bij MFM. (Klik hier om te luisteren).

Wij zijn vereerd met al jouw bijdragen Hans en we hopen dat we nog lang van je mogen genieten in onze leuke club!

Reacties zijn niet mogelijk.