Soms zit het mee…

en soms zit het tegen. Dat werkt bij iedereen zo en in iedere organisatie. Na al de fantastische prestaties van het salek-team hebben we deze keer ook wat minder goed nieuws. Het eerste nieuws is dat Tijen, één van onze bestuursleden heeft aangegeven dat ze haar functie als bestuurslid neerlegt. Tijen heeft het erg druk en vind dat ze haar verantwoordelijkheden als bestuurslid niet meer na kan komen. Gelukkig heeft Tijen aangegeven dat ze als vrijwlillier gewoon betrokken wil blijven en vast nog wel mee zal doen aan activiteiten en vergaderingen.

Dit betekent echter ook dat mede om bovenstaande reden onze aanwezigheid op het populaire schaapscheerderfeest in Rheden dit jaar niet doorgaat. We betreuren dit ten zeerste maar hebben gewoon de tijd en de mankracht niet om dit nog voor elkaar te krijgen. (Waar blijven de vrijwilligers? 😉 )

Het laatste nieuws is dat we ons budget voor de watertoren met 2000 euro moeten overschrijden. Er zijn een aantal redenen hiervoor zoals het feit dat we in de begroting een diepte van 50 meter hadden opgenomen voor het boorgat, welke er uiteindelijk 74 meter zijn geworden. Ook zouden we twee tanks van ieder 7500 liter gebruiken maar uiteindelijk zijn het vanwege de stabiliteit 3 tanks geworden, 2 van 5000 liter en 1 van 4000 liter. Een van de tanks staat op een tweede platform, welke ook niet op de begroting stond.

In ieder geval betekent dit wel dat we geen enkele consessies hebben gedaan om dit project tot een goed einde te brengen. Als het uit eindelijek resultaat is dat we een fantastisch werkende watervoorziening hebben, dan is het geld alsnog goed besteed.

Naar jullie laten we hopelijk zien dat we alles naar buiten brengen, goed nieuws én slecht nieuws. Dit maakt stichting SALEK tot zo’n leuke en unieke stichting. Blijf ons steunen!

1 comment to Soms zit het mee…

 • Tijen Tosun

  Beste mensen,

  Het is inderdaad jammer dat ik geen bestuurslid meer ben.
  Wel ben ik trots om vrijwilliger te mogen zijn van Salek en hoop dat velen dit ook zullen ervaren. Mensen: dit is echt een leuke stichting om mee samen te werken! Hierdoor krijgen kinderen in Afrika de kans om naar school te kunnen gaan.

  Een nieuwtje:
  Wisten jullie dat onze bestuurlid Inge Butterman vandaag moeder is geworden van Rosalie?
  Ik wil Inge, Abraham. Melissa en Rosalie veel liefde en geluk wensen!

  Veel liefs,

  Tijen!