De enige constante is verandering

veranderingStichting SALEK heeft besloten hun website(s) anders in te gaan richten. Meer doeltreffend, efficiënter en hopelijk ook effectiever 🙂 Dit korte berichtje is dan ook om jullie voor te bereiden dat er vanaf nu veranderingen kunnen optreden in dit weblog, het kan zomaar zijn dat vanaf het ene op het andere moment er een compleet nieuwe lay-out staat, die wij dan aan het testen zijn.

Dus, schrik niet, het hoort allemaal bij de verandering!

edit: Klaarblijkelijk hebben we het point-of-no-return bereikt, wat betekent dat de lay-out die u nu ziet de nieuwe layout van het weblog is geworden. De oude lay-out werkt al niet meer met alle wijzigingen die we gemaakt hebben, maar ik durf te zeggen dat dit een enorme stap voorwaarts is.

In de loop van de aankomende dagen zal hij nog verder uitgebreid in ingevuld worden.

Reacties zijn niet mogelijk.