Link (ook) naar ons!

linkDe meeste internetters weten nu wel dat als je de bekendheid van je website wilt vergroten, één van de beste methodes is het ‘krijgen’ van een link vanaf een andere website. Ook Stichting SALEK is al geholpen als men een link plaatst naar hen.

In de wereld van het linken is het wel zo vriendelijke en gebruikelijk om een link terug te plaatsen. Dat doen wij uiteraard ook, al kan het beste zijn dat wij een linkje gemist hebben. Als dat zo is, laat het ons weten en wij plaatsen er graag een terug op onze linkpagina.

Nog effectiever is het, als de betreffende pagina waarop de link staat ook gaat over het onderwerp waar het naar toe verwijst. Een  website over vissen die linkt naar een website over fietsen voegt nauwelijks iets toe. Dit is echter weer te ondervangen door een woord te linken naar een website. Bijvoorbeeld: Goed Doel is nu gelinkt naar onze hoofdwebsite. Hierdoor zien zoekmachines het woord Goed Doel nu in relatie met onze website.

Misschien heeft u net als wij ook een Hyves-pagina, maak jouw vrienden onze vrienden, of plaats bijvoorbeeld de Doneer-widget op je pagina. Je kunt de widget,  banner, RSS  feeds etc. allemaal vinden op onze Alle Goede Doelen pagina.

Dus, hierbij een kleine linken campagne. Plaats een linkje naar ons, net als wij hebben gedaan naar bijvoorbeeld:

 • goede-doelen.startkabel.nl
 • goededoelen.afrikalinks.nl
 • nigeria.startpagina.nl
 • rheden.startpagina.nl
 • goededoelen.eigenoverzicht.nl
 • goededoelen.linkvinden.nl
 • goededoelen.uwstart.nl
 • www.b9.nl 
 • Goede-Doelen.Beginthier.nl
 • Overigens zijn de hoofddomeinen van deze bovenstaande pagina’s allemaal goede plekken om je eigen website aan te melden voor meer bekendheid. Veel succes en alvast bedankt voor je linkje, zo help je gratis en voor niets toch weer een Goed Doel!

  Reacties zijn niet mogelijk.