Jorieke en Tamara proberen de leskist uit

tamara en joriekeHier weer een berichtje van Jorieke en Tamara.

Vrijdag 8 mei hebben we de leskist uitgeprobeerd in twee groepen op de Prins Mauritsschool te Barneveld. Eerst hebben we aan groep 5/6 een les gegeven. De kinderen waren enthousiast en deden goed mee. Helaas ontbrak er een gedeelte in de leskist, waardoor we maar een korte les konden geven. Hier ligt voor ons ook de taak om de kist hierop aan te passen. De leerkracht van groep 5/6 gaf ons zinvolle feedback over de gegeven les. Ook in groep 7/8 hebben we de leskist mogen uitproberen. De kinderen deden wel goed mee, maar ook hier ligt voor ons een taak om de motivatie van de kinderen nog meer te versterken door de leskist aan te vullen. Komende weken gaan wij de leskist verder aanpassen en uitproberen op nog meer scholen.

Groet van Tamara en Jorieke.

Reacties zijn niet mogelijk.