Gratis Helpen!

SALEK is sinds enkele dagen aangesloten bij Gratis Helpen. Gratis Helpen is een leuk, nieuw en slim initiatief van M. Hulsman. Al enkele jaren wordt erg veel geld verdiend door goede website bouwers die ‘affiliate’ (partner/tussenpersoon) worden van bestaande bedrijven, wat dhr. Hulsman op een idee bracht.

Bijvoorbeeld; u sluit een nieuw abonnement af bij Essent. Dit is het meest eenvoudig en voordelig online te doen. Nu kunnen mensen zoals u en ik ook tussenpersoon/affiliate worden van Essent. Wij beginnen onze eigen website en maken reclame voor Essent. Over ieder abonnement die nu bij Essent wordt afgesloten via onze website,  ontvangen wij commissie.

Dhr. Hulsman bedacht toen Gratis Helpen. Als u toch al van plan bent ergens iets te kopen zoals een vliegticket, een nieuw telefoonabonnement , verzekering, lening of anderzijds, dan kunt u dit voortaan doen via de website van Gratis Helpen. U betaald niets meer of minder en alle commissie gaat naar het goede doel van uw keuze!

Je kunt overwegen om deze pagina bijvoorbeeld als startpagina in te stellen in je browser en ons als goede doel te kiezen!…
Als je nu een product afneemt via die webpagina, wordt automatisch (en voor jou kosteloos) geld gedoneerd aan onze stichting.

Geven jullie dit even door aan iedereen die je kent?! 🙂 Bedankt!

Reacties zijn niet mogelijk.