Onze nieuwe evenementenkraam

Omdat wij op 18 Juni een kraam nodig hebben tijdens ons Afrikaanse Goede Doelen festival in Rheden, besloten wij er zelf één te kopen, gesponsord door HostService Nederland. Naast dit festival is hij natuurlijk prima te gebruiken bij alle andere gelegenheden en in het ergste geval doet hij prima dienst als Koek en Zopie tent naast de ijsbaan 🙂

En hier is hij dan! De nieuwe SALEK kraam. Wel een beetje kaal nog, vandaar deze oproep. Wij zoeken een sponsor die een groot (3m x 1m) spandoek van zeil wil sponsoren, waar wij een groot SALEK logo etc. op kunnen laten drukken en deze aan de voorzijde onder de balie hangen op deze stand.

Kosten? 110 euro.

De reden dat wij hier een sponsor voor willen zoeken is omdat wij zoveel mogelijk van de donaties (95% is het streven) rechtstreeks naar de projecten te laten vloeien. Dus, als wij extra kosten uitgeven aan reclame, drukwerk etc. dan zoeken wij hier bij voorkeur een aparte sponsor voor.

U kunt ook gewoon doneren, rechtstreeks aan dit spandoek door op het Doneer-mannetje hier links te klikken!

Update: Reeds ontvangen: 30 euro. Nog 80 euro te gaan!

Reacties zijn niet mogelijk.