Online geld doneren

Net als u online betalingen doet bij aankopen is het sinds enige tijd alweer goed mogelijk om ook online geld te doneren. Waarom online doneren? Nou, in eerste instantie omdat online doneren veilig is. Ten tweede is zelf geld doneren lang niet zo vervelend als het op straat te worden lastig gevallen door organisaties die vragen om donaties. Wij begrijpen wel dat Goede Doelen na het wegvallen van veel subsidies op andere wijzen aan hun geld willen komen, maar Stichting SALEK doet hier niet aan mee en steunt op uw vrijwillige (online) donaties!

Online kunt u makkelijk uitzoeken aan welk Goede Doel u geld wilt doneren, zo wordt het u niet meer opgedrongen. Er zijn veel websites waar je organisaties, stichtingen en goede doelen kunt vergelijken. De meesten van deze Goede Doelen zullen inmiddels ook wel online donaties ondersteunen.

Voor Goede Doelen is één van de meeste eenvoudige manieren om je aan te sluiten bij Stichting GeefGratis. Via hun website allegoeddoelen.nl geven zij Goede Doelen de mogelijkheid om een online betaalmodule te gebruiken welke onder andere iDEAL, PayPal, Creditcards, Wallie en zelfs machtigingen ondersteunt.

Stichting SALEK maakt dankbaar gebruik van deze betaalmogelijkheden, al hebben wij wel een eigen machtigingsformulier welke u hier kunt vinden. Het voordeel van dit machtigingsformulier is dat u hiervoor vooralsnog niet uit uw stoel hoeft te komen! U machtigt ons gewoon, wij schrijven het bedrag af. Dat maakt online doneren nog eens makkelijk!

Reacties zijn niet mogelijk.