Benefiet Festival Middachten De Steeg

Bijna is het zover, de laatste voorbereidingen voor ons Benefiet Festival in De Steeg nabij Rheden zijn nog volop aan de gang.  Op vrijdag 18 Juni van 17:00 – 21:00 bent u van harte welkom in de prachtige tuinen van het landgoed Middachten, gelegen om het kasteel Middachten in De Steeg nabij Rheden.

Op deze unieke locatie die ons geschonken is door de beheerders van landgoed Middachten, kunt u op deze avond kennis maken met de beide goede doelen waar de opbrengst naartoe gaat; Project Dovenschool Uganda en Stichting SALEK voor hun Basisschool in Namu, Nigeria.

U ziet o.a.

  • optredens dansschool Pieta Korbijn
  • Thomassen Mannenkoor
  • Kinderactiviteiten
  • Dans, hapjes en drankjes

…en nog veel meer. Mocht u de flyer niet hebben ontvangen, u kunt er hiernaast op klikken voor een grotere versie.

De entree is 5 euro (kinderen to 12 jaar gratis) en hiervoor krijgt u ook 2 consumptiebonnen die op deze avond te besteden zijn. Eigenlijk is dit geen entree natuurlijk, maar gewoon uw eerste donatie aan de organisaties!

Het hele festival kost ons ruim 2000 euro dus wij hopen op uw gulle bui deze avond. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om dit een leuke en interessante avond te laten worden. Omdat het succes van deze avond geheel afhangt van het ‘aantal’ bezoekers, vragen wij u vrienden, familie en kennissen mee te nemen voor dit nuttige avondje uit!

Tot ziens op de 18e Juni!

http://www.projectsoroti.nl/

Reacties zijn niet mogelijk.