Het spandoek

Wat waren wij weer trots toen ons eerste spandoek binnenkwam. Wederom is het ontwerp gemaakt door de immer klaarstaande firma Vuurwerk communicatie en vormgeving uit Arnhem.

Hierbij willen wij Vuurwerk graag weer bedanken voor hun prachtige ontwerp!

Het tweede bedankje gaat uiteraard uit naar de mensen die specifiek hebben gedoneerd aan dit spandoek, gezien de tijdsdruk moesten we hem wel bestellen om op tijd klaar te zijn voor ons aanstaande festival, maar het volledige bedrag is nog niet binnen. Mocht u het leuk vinden om het spandoek te helpen sponsoren (bedrijven; wij schrijven graag een artikel over u met link) dan kan dat rechtstreeks door op de foto hiernaast te klikken of het donatie mannetje hieronder.

We komen nog 80 euro te kort.

Wij vonden dat een spandoek goed zou bijdragen aan de bekendbaarheid van SALEK. Naast dat deze natuurlijk op het aanstaande benefietfestival in  De Steeg zal worden gebruikt, is hij ook goed te gebruiken bij andere evenementen zoals sponsorlopen en markten.

U kunt hem hier in groot formaat bewonderen!

Reacties zijn niet mogelijk.