Verslag Koninginnedag Velp 2010

Ook dit jaar stond SALEK weer met 2 kraampjes op de Koninginnedagmarkt in Velp.

Rond 9 uur begonnen we (Nienke, Wouter, Vincent en Yvon) met het uitladen van 3 auto’s vol boeken en allerlei spullen waaronder servies, boormachines, boeken etc. etc. Wouter had inmiddels de doeken al boven de 2 kraampjes gespannen waardoor we, afgezien van wat kleine watervalletjes die ontstaan waren door het regenwater dat op de doeken bleef liggen, aardig droog bleven. Vol enthousiasme gingen we met onze beste verkooptrucs aan de slag en was de sfeer ondanks de regen zeer zonnig bij onze 2 kraampjes.

Uiteraard werd er de hele dag flink onderhandeld over de prijs voor de spulletjes, maar dankzij onze geweldige verkooptechnieken ging alles voor een goede prijs weg. Daarnaast was het leuk om te zien dat een groot aantal mensen bereid was iets meer te betalen dan hun bedoeling was omdat de opbrengst van deze dag geheel naar SALEK gaat. We hebben zelfs een spontane donatie van € 5,- gekregen.

Na een uitermate gezellige dag kon rond 17:30 uur de balans opgemaakt worden en bleek tot grote vreugde van iedereen dat we € 332,- verdiend hadden. We hadden van de organisatie 1 kraam gratis gehuurd zodat we uiteindelijk maar € 35,- hoefden te betalen en ik wil hiervoor dan ook ‘Stichting Velp voor Oranje’ bedanken.

De uiteindelijke opbrengst van de Koninginnedagmarkt is € 297,-.

Hier vind je de foto’s!

Reacties zijn niet mogelijk.