Dankwoord Festival Middachten Juni 2010

Deze dag op afgelopen 19 Juni 2010 had nooit zo’n succes kunnen worden zonder alle vrijwilligers en sponsoren. In dit artikel gaan wij (de organisatoren van deze avond Stichting SALEK en Project Soroti) proberen al deze mensen en bedrijven te bedanken in willekeurige volgorde;

Naast de opening van onze ambassadeur Ties Koek werd de dag begeleid door levenskunstenaar en ceremoniemeester van deze dag, Kees Staats. Kees, hartelijk dank voor de poëtische noot op deze avond, het feest kreeg hierdoor nog meer kleur!

De muzikale bijdrage werd geleverd door HansPaul van Worldbeats die geheel belangeloos de avond heeft voorzien van gezellige Afrikaanse muziek. Hartelijk dank hiervoor en wij willen bij dezen graag een referentie zijn voor Worldbeats, die uw feesten, partijen en andere bijeenkomsten professioneel van muziek kan voorzien. Bezoek de website voor meer details en waar je Worldbeats binnenkort weer kunt vinden!
Daarnaast hadden we ook een echte Djembé groep, samengesteld door Abraham Sylla die met hun slagwerk de avond voorzagen van heerlijke ritmische Afrikaanse muziek.

Op deze avond voor het goede doel hadden de bezoekers de keuze om ook te eten en drinken. Het heerlijke Afrikaans eten was geheel verzorgd door Mevr. Maferin. Hartelijk dank hier nogmaals voor, we hebben alleen maar positieve reacties gekregen over uw kookkunsten!

Natuurlijk zullen we de prachtige optredens van het Thomassen mannenkoor ook niet vergeten. Wat bijzonder was het om hen in de openlucht in deze prachtige tuinen ons te voorzien van mooie zang!

Dan nog de ballet studio o.l.v. Pieta Korbijn. Wij zijn bijzonder verrast door de kleurige aankleding en alle moeite die zij hebben gedaan om deze avond zo’n bijzondere tint te geven. Heel hartelijk dank voor jullie optreden voor de beide goede doelen en wij wensen jullie veel dansplezier!

Dan willen wij natuurlijk Dhr. Eschauzier, gastheer van Middachten bedanken voor het fijne contact, voor en tijdens deze avond. Hartelijk dank dat de tuinen beschikbaar werden gesteld voor dit festival.

Zeer vereerd waren wij met het bezoek van de Gravin Ortenburg-Bentinck, die hoogstpersoonlijk nog even een uurtje kwam kijken hoe ons festival zich bewoog. Ook u danken wij voor de mogelijkheid dit festival te kunnen organiseren!

Cees van Roon; wijnkenner en gesprekskunstenaar die de bezoekers op wonderbaarlijke wijze wist te overtuigen van de heerlijke wijnen die hij aanbood, en met zijn inkomsten hierdoor een enorme bijdrage heeft geleverd. Het was een eer om u als vrijwilliger te hebben!

Wij danken verder nog Poelier de Kievit voor zijn gulle donatie, Carla van Roon en Marg Gerbrands voor hun aanwezigheid met hun prachtige handgemaakte kaartenverzameling en de Wereldwinkel uit Dieren voor hun aanwezigheid met kraam vol prachtige artikelen.

Ook de Postduivenvereniging De Zwaluw uit Rheden danken wij voor hun aanwezigheid. Maandag 21 Juni zijn werden de duiven losgelaten in België (en niet zoals eerder vermeld in Frankrijk). Dhr. Hoeven uit Dieren heeft de prijs gewonnen voor het uitzoeken van de snelste duif. Van harte proficiat!

Hans Teune, Ad de Ruiter, Hilde Brekelmans en Cajo Koolen van Stichting project actie Rheden waren ook aanwezig op deze avond, waarbij zij ons een verdubbeling van de opbrengst van deze avond aan beide goede doelen hebben toegezegd. Hartelijk dank!
Elderman uit Rheden heeft plastic bestek gedoneerd, de prijzen van de Loterij zijn beschikbaar gesteld door de VVV in Rheden, Peter Oversteegen, The Readshop, Pannenkoekhuis Strijland, Fixet Rheden, JML computers en HostService Nederland. Mocht u er niet tussen staan en ons toch gesponsord hebben, stuur ons even een berichtje, we zetten het er snel bij!

Het kookboekje werd gemaakt door Gemma Becks en gesponsord door Storm Plastificeren in Velp. Hartelijk dank voor jullie inzet!

Heiniken en de Coop in Rheden hebben onze flinke korting gegeven en van fijne afspraken voorzien. Hartelijk dank voor jullie steun aan ons goede doel!

Dan hebben wij op verschillende wijzen nog ondersteuning gehad van vele vrijwilligers. Ik durft ze niet allemaal bij naam te noemen, bang dat ik één of twee mensen vergeet, maar zonder jullie hulp hadden wij dit niet klaargespeeld!

Wij hopen met dit artikel onze dank duidelijk hebben gemaakt naar iedereen die op deze avond aanwezig was, of op welke wijze dan ook heeft meegewerkt aan het succes. Door jullie zijn wij weer in bekendheid gegroeid en zijn we weer een flinke stap dichterbij de voltooiing van ons goede doel, ons scholen project in Nigeria.

Ow, en voor veel foto’s van deze dag, kijk even in het menu hier links onder Foto’s naar Festival Middachten 2010!

Reacties zijn niet mogelijk.