Speelgoed doneren

*Update: Op dit moment accepteren wij even geen speelgoed meer wegens een te groot aanbod. *

Met enige regelmaat staan wij op rommelmarkten om onze bekendheid te vergroten en uiteraard om ook wat geld op te halen door middel van het verkopen van goed verkoopbare spullen. U kunt daarom goed verkoopbare spullen en speelgoed doneren voor het goede doel. Neemt u gerust contact met ons op, wij zullen dan samen met u kijken of dit speelgoed en andere tweedehands spullen verkoopbaar is en hoe we de spullen bij ons krijgen.

Helaas is het niet mogelijk om gedoneerd speelgoed en andere goederen op te sturen naar kinderen in arme landen. Men vergeet vaak dat de transportkosten naar Afrika erg hoog zijn. Zó hoog, dat men makkelijk beter nieuw speelgoed in het betreffende land kan kopen dan opsturen vanuit Nederland.

Door uw speelgoed en andere spullen aan het goede doel te schenken zodat deze via markten en internet verkocht kunnen worden, steunen uw spullen toch een goed doel! In ons geval komt dit natuurlijk direct ten goede aan de de kinderen en hun nieuwe school!

6 comments to Speelgoed doneren

 • Francis Lemlijn

  hee!,
  ik zou graag mijn speelgoed willen doneren aan jullie,
  het is allemaal nog in goede staat,
  baby born spullen en nog veel meer,
  hoekan ik dit het beste doen dan?
  groetjesxx

 • Beste Francis, heel hartelijk dank voor uw aanbod. Als het goed is heeft u zojuist mail ontvangen.

 • Sonja

  Wij hebben van onze dochters talloze puzzels en speelgoed van de leeftijd 1 tot 4 jaar. Heeft de stichting hier iets aan en zo ja hoe kan ik dit dan aanbieden.

 • Beste Sonja,

  Heel hartelijk dank voor het aanbod! We hadden het ook al bij het artikel geschreven; op dit moment nemen wij even geen speelgoed meer aan. Laten we zeggen dat het sneller binnenkomt dan het er uit gaat. Als kleine stichting die geen subsidies ontvangt moeten wij ons proberen te concentreren op zaken die bij ons als vrijwilligersorganisatie meer rendement halen uit de tijd die we hebben en het verkopen van de ze spullen kost erg veel tijd en georganiseer.
  Wij zijn al enige tijd druk met grote leuke evenementen op scholen e.d. waardoor we besloten hebben even geen speelgoed en andere artikelen aan te nemen.

  Nogmaals dank!

 • dewy sneek

  hallo ik heb echt heel veeel spulletje waar ik niks mee doe en ik vond het zo zielig voor die kinderen in afrika

 • tara

  ik loop stage bij het rode kruis en zoek een mooi doel om ongeveer 100 verhuisdozen vol met speelgoed, knuffels en puzzels aan te doneren, nemen jullie echt niks meer in?