Festival Middachten groot succes!

Vanwege de aanvangstijd van 17:00 uur, waarop de meesten mensen nog thuiskomen van hun werk en waarschijnlijk eerst even wat eten, was de spanning op sommige gezichten af te lezen, ‘of het nog wel wat zou worden vanavond…’

Gelukkig werkte het weer enorm mee en om een uur of 19:00 kwam het feest flink op gang. Ondersteund door prachtige ritmische muziek van de Djembé-band stroomden de mensen binnen. De huidige schatting is dat we zo’n 250 betalende bezoekers hebben gehad en dat naast alle fantastische vrijwilligers zoals het Thomassen mannenkoor, de prachtige dansers van de balletgroep o.l.v. Pieta Korbijn en alle vrijwilligers die op verschillende wijzen hun bijdrage gaven.

De drankverkoop en het eten vlogen over de toonbanken, het was soms bijna niet aan te slepen. Het resultaat? Een opbrengst van ruim 1790 euro! naast de nodige PR die deze dag voor beide organisaties van Evert van der Wissel en SALEK hebben gekregen hebben wij hier ook nog een prachtig bedrag aan over gehouden. Na aftrek van de gemaakte kosten blijft er nog voldoende over, en hierbij moeten we niet vergeten dat Stichting Project Actie Rheden onze beider organisaties een verdubbeling heeft toegezegd.

Hiervoor uiteraard nogmaals hartelijk dank!

Tijdens dit schrijven zijn nog niet alle foto’s binnen en missen wij nog wat informatie; binnenkort een volledig en uitgebreid verslag van deze leuke avond…

Update: Hier alvast de foto’s!

Reacties zijn niet mogelijk.