Vincent verlaat bestuur SALEK

Vincent van WenumNaast alle positieve ontwikkelingen bij SALEK zijn er soms ook minder leuke berichten. Tot onze grote teleurstelling moeten wij u meedelen dat Vincent van Wenum ons bestuur heeft verlaten. Vincent heeft in de tijd dat hij actief was voor SALEK héél erg veel betekent. Zijn enthousiasme maar vooral ook zijn goede ideeën hebben erg veel voor SALEK bijgedragen. Helaas kan hij SALEK niet meer de aandacht geven die hij graag wil en heeft daardoor besloten het bestuur te verlaten.

Uiteraard blijft hij nog enkele maanden aanwezig om alles over te dragen en lopende zaken af te maken. Wij nemen hierbij alvast een voorsprong door hem enorm te bedanken voor zijn bijdragen aan onze organisatie en hem heel veel succes en sterkte te wensen met de nieuwe uitdagingen die hij is aangegaan.

Vincent; bedankt en we houden contact!

Reacties zijn niet mogelijk.