Koninginnedag 2011 – Velp

Het begint nu zowat een traditie te worden; ook dit jaar stond SALEK weer met twee kraampjes op de Koninginnedagmarkt 2011 in Velp. Wederom op een fantastische locatie, op de kruising Hoofdstraat met de Rozendaalsestraat.

Helemaal leuk was het bezoek van burgemeester gemeente Rheden P.M. (Petra) van Wingerden-Boers, sinds 2004 de opvolgster van onze eigen SALEK-ambassadeur Ties (T.J.) Koek, die wel even met ons op de foto wilde.

Van links naar rechts; Mevr. N. den Boer-Pinxter (Stichting Velp voor Oranje), Burgemeester Mevr. P.M. van Wingerden-Boers, Yvon Sinke (SALEK), Guido Naezer (SALEK), Nienke van Keulen (sinds jaren vrijwilligster voor SALEK)

Naast de vele leuke artikelen die we te koop hadden stonden er ook wat collectebussen. Bij elkaar was de opbrengst ruim 260 euro en een gezellige dag. Iedereen wederom dank voor deze opbrengst en leuke dag!

Foto’s kunt u terugvinden links onder het kopje Foto’s!

Reacties zijn niet mogelijk.