Afrika project op Mozaïek groot succes!

Afgelopen dinsdagavond 19 April 2011 was het zover, de afsluiting van een hele leuke week die in het teken van Afrika stond door middel van een markt, met allerlei leuke georganiseerde activiteiten zoals dansjes. Veel vaders, moeders, opa’s en oma’s kwamen naar dit festijn en de school heeft het voor elkaar gekregen om ruim 2550 euro te verzamelen! Wat een fantastisch resultaat!

SALEK heeft deze prachtige cheque op woensdag 20 April in ontvangst mogen nemen.

Wij willen ook via dit artikel alle kinderen en leerkrachten van basisschool Mozaïek in Doetinchem hartelijk danken en we beloven dat we jullie op de hoogte houden wat we met jullie opbrengst hebben gedaan! Dankjewel!

ps. We hebben de foto’s, waarvan de originelen te vinden zijn op de website van de school OBS Mozaïek te Dichteren ook geupload, bereikbaar via het menu op deze site.

Reacties zijn niet mogelijk.