SALEK 100 procent transparant

Transparantie is een woord wat je bij SALEK veelvuldig hoort. Het was namelijk één van de voornaamste redenen om onze organisatie op te richten. Inmiddels is het een landelijk hot item aan het worden en dat is een goede ontwikkeling! Allemaal met de billen bloot.

Nu is zelfs een gespecificeerde lijst samengesteld door o.a. Trouw en het CIGD.

De punten waarop bepaald wordt of een organisatie transparant genoeg is zijn:

Tot voor kort van deze publicatie hadden wij een score van 8 van de 9 punten. Wat wij niet hadden was een klachtenprocedure om de éénvoudige reden dat hier nog nooit vraag naar is geweest. Wij hebben (gelukkig) dan ook nooit een klacht gehad. Maar, om mee te doen met de laatste ‘wensen’ kunt u sinds kort ook een klachtenformulier vinden op onze website. Dus; 100% transparant!

 

Reacties zijn niet mogelijk.