Stichting SALEK in Top 3 populaire Goede Doelen

Recentelijk vonden wij op de website van GeefGratis dat Stichting SALEK na War Child op de tweede plek stond met een zéér hoog waarderingscijfer. Hier zijn we natuurlijk reuze blij mee en het geeft ons nog meer vertrouwen dat wij goed op weg zijn om het vertrouwen van donateurs in sommige transparante ontwikkelingsorganisaties vast te houden en zelfs bevorderen.

Wij denken dat onze populariteit te danken is aan een aantal belangrijke punten, waar wij ons vaak mee onderscheiden van andere organisaties;

  • SALEK is relatief klein, makkelijk toegankelijk;
  • Geen salarissen, geen strijkstok kosten, duidelijk in wat er met uw geld gebeurt;
  • Meegroeiend met onderzoekuitslagen. Nu dat aangetoond is dat onderwijs in combinatie met lesmateriaal dat aansluit op de lokale behoefte van de bevolking erg effectief zijn, draaien wij graag onze koers iets bij om hieraan te voldoen. Grote mate van efficiëntie dus.
  • Wil resultaten meten.

Er zullen ongetwijfeld nog wel meer punten zijn. Op dit moment zijn we nog te kort bezig met onze projecten om al echt meetbare resultaten te kunnen plaatsen. Maar dit gaat zeker gebeuren.

Zoals gezegd hebben wij geen intenties als organisatie om erg groot te worden met het risico dat het onbestuurbaar wordt zonder betaalde krachten. Wij werken liever samen met andere soortgelijke organisaties om gebruik te maken van elkaars specialisme en ervaring.

Via dit artikel danken wij iedereen nogmaals die ons in de loop der jaren heeft gesteund en dat nog steeds doen. Wij blijven ons best doen onze beloftes waar te maken!

Reacties zijn niet mogelijk.