Ruim 1200 euro bij collecte Rheden

Eindelijk is de eindstand bekend; de (oud)bestuursleden en vrijwilligers van SALEK hebben met 7 mensen in de week van 17 t/m 23 oktober 2011 ruim 600 euro opgehaald. Onze vaste vrijwilliger Wouter Schotman haalde maar liefst 185 euro op! Wouter, hartelijk dank dat is een fantastische prestatie!

Stichting Projectactie Rheden heeft de opbrengst ook nog eens verdubbeld waardoor de eindstand 1200,34 euro is!

Deze gehele collecte is boven verwachting gegaan. Op meerdere gebieden. Zowel de opbrengst was meer dan de meesten hadden verwacht, maar ook het plezier dat we hebben gehad was door een aantal die dit voor de eerste keer deden onderschat.

Daarnaast zijn we ook nog eens blij verrast met de gulheid van de Rhedenaren, heel hartelijk dank hiervoor! Er is gul gegeven en de meeste reacties waren erg leuk. Misschien niet in de laatste plaats omdat we ook in Rheden gevestigd zijn. Wederom bedanken we Inge voor de planning hiervan, we hopen dit volgend jaar nog eens te mogen doen, ditmaal met nog veel meer vrijwilligers. Alle collectanten en gulle gevers; hartelijk dank!

 

Reacties zijn niet mogelijk.