SALEK collecteert in gemeente Rheden

Bijna is het zover. SALEK heeft een vergunning gekregen voor het huis-aan-huis collecteren in de gemeente Rheden in de week van 17 t/m 23 oktober 2011. Het zal onze eerste collecte worden en we doen dit met plezier in Rheden en omstreken omdat de Rhedenaren ons al vaker van hun enthousiasme hebben laten zien, zoals tijdens de kerst in de kerk en op ons festival in Middachten!

Nog mooier is; iedere euro die wordt gedoneerd wordt verdubbeld door Stichting project actie Rheden waar wij hen bij voorbaat al wederom heel erg dankbaar voor zijn!

Naast dat wij hoogstwaarschijnlijk het enige Goede Doel zijn waar het meeste van uw donatie ook daadwerkelijk naar de projecten stroomt en niet naar het salaris van de directeur is uw donatie ook nog eens het dubbele waard!
Dus help de collectanten van SALEK op aanstaande zaterdag 23 Oktober 2011, de kinderen in Afrika zijn u vast erg dankbaar!

Reacties zijn niet mogelijk.