December 2011 recordmaand in ieder opzicht!

December 2011 is nog een week verwijderd van het einde van die maand, maar heeft nu alle records al verbroken bij ons! Zojuist krijg ik een mail van onze penningmeester Ellen dat we wederom onze donatiemeters kunnen verhogen met enkele honderden euro’s aan donaties!

Daarnaast heeft op het moment van dit schrijven het aantal unieke bezoekers deze maand de 5400 al overstegen, wat nu al een record is. We gaan vast de 6000 halen. Afgelopen 12 December was de dag met het hoogst aantal gemeten bezoekers op één dag namelijk 334.

 

Edit: Beide records zijn op geweldige wijze doorbroken, nu in januari kunnen wij zien dat we in December 9778 unieke bezoekers hebben gehad met een recorddag op 31 December van maar liefst 841 bezoekers op één dag!

 

Wij twijfelen er niet aan dat dit hogere bezoekersaantal erin resulteert dat de donaties ook omhoog zijn gegaan. Via deze onpersoonlijke weg wil het bestuur van SALEK jullie allemaal nogmaals hartelijk danken voor jullie steunen en vertrouwen in onze organisatie.

 

Hele fijne kerstdagen gewenst en een voorspoedig en gezond 2012!

 

Reacties zijn niet mogelijk.