Dhr. Salek en medewerkers doneren honderden euro’s

Op 7 December 2011 kregen wij tot onze verrassing een mail van Dhr. Salek!  Deze meneer vertelde ons dat hij ons bij toeval had gevonden en ondanks dat hij ook zelf op zorggebied in Afrika actief is, dat ook onze doelen hem aanspraken.

Het leek hem een leuk idee om aan zijn medewerkers te vragen geld in te zamelen, waarvan hij het uiteindelijke bedrag zou verdubbelen! Uiteraard werken wij hier graag aan mee en hebben hem een introductiebrief gestuurd die hij kon gebruiken als kennismaking voor zijn medewerkers.

Zojuist ontvingen wij het prachtige bedrag van 600 euro op onze rekening, waardoor dit artikel niet lang kon uitblijven.

Beste Hr. Salek en alle medewerkers van Nearshoring, heel hartelijk dank voor jullie gulle donatie en een heel gelukkig en voorspoedig 2012 gewenst!

Reacties zijn niet mogelijk.