De La Rue Charitable Trust fonds doneert 4000 euro

Het De La Rue Charitable Trust fonds uit Engeland heeft maar liefst 4000 euro gedoneert aan Stichting SALEK en haar scholenproject in Nigeria.

De La Rue is ’s werelds grooste commerciële drukker van waardevolle documenten, papiermaker en een toonaangevende aanbieder van sorteerapparatuur op het gebied van contant geld  en software-oplossingen aan de centrale banken wereldwijd.

Een van onze bestuursleden is al ruim 15 jaar werkzaam bij dit bedrijf en heeft op aanraden van collega’s zijn hoofdkantoor aangeschreven, die het hebben doorgestuurd naar het fonds. Tot onze grootse blijdschap ontvingen wij afgelopen januari 2012 van het De La Rue Charitable Trust fonds het bericht dat ons project 4000 euro is toegekend. Hiermee hebben wij nu voldoende om de renovatie van start te laten gaan.

Namens alle bestuursleden en vrijwilligers van SALEK willen wij het De La Rue Charitable Trust fonds hartelijk danken voor haar bijdrage!

Reacties zijn niet mogelijk.