Adcoma B.V. doneert kerstbonus

judith steer en adcoma

Recentelijk werd ik uitgenodigd niet ver uit de buurt door Judith Steer van Adcoma BV die graag persoonlijk een donatie wilde overhandigen aan stichting SALEK. Daar maken wij graag even tijd voor!

Onder het genot van een kopje koffie werd ons verteld dat er dit jaar door de werknemers besloten was een groot deel van de kerstbonus te schenken aan enkele goede doelen. Stichting SALEK was één van de gelukkigen. De bonus bestond voor een deel uit de eindejaarsbonus en een deel werd door het bedrijf bijgelegd. Hierdoor mochten wij een cheque van maar liefst 500 euro in ontvangst nemen!

Heel hartelijk dank hiervoor, dit bedrag komt zeker ten goede aan de bouw van de volgende watertoren in een klein afgelegen dorpje in Nigeria, waardoor kinderen weer naar school kunnen in plaats van uren te lopen naar de dichtsbijzijnde river.

Reacties zijn niet mogelijk.