Fijne feestdagen en een gelukkig 2009!

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2009Tegen het einde van het jaar is het altijd tijd om even terug te blikken naar het afgelopen jaar en ik denk dat wij als bestuur gerust kunnen stellen dat dit het meest enerverende jaar tot dusverre is geweest.

Het is prachtig te zien hoe de stichting groeit en meer en meer ondersteund wordt door bedrijven, instellingen en gewoon mensen zoals u en wij. Een aantal bedrijven en organisaties die dit jaar van grote betekenis zijn geweest zijn o.a. Aqua For All, Rabobank medewerkersfonds, Joris Sartorius , Vuurwerk Communicatie en Vormgeving B.V. , met als klap op de vuurpijl de kerstmarkt in Rheden.

We zien het ook in het aantal bezoekers van onze website en dit blog, gestegen van enkele tientallen tot enkele honderden per maand. En wij zijn van plan deze stijging door te zetten natuurlijk. Dit zal ook hard nodig zijn willen we het totale project binnen afzienbare tijd afronden.

Met veel plezier en vol verwachting zien wij 2009 tegemoet wat ongetwijfeld een nog groter jaar zal worden voor SALEK!

Wij wensen u in ieder geval hele fijne feestdagen en een prachtig, gelukkig en gezond 2009!

Tot volgend jaar!

Reacties zijn niet mogelijk.