Recordopbrengst kerstmarkt Rheden!

Kerstmarkt RhedenDe kerstmarkt in Rheden gisteren op 20 December was een daverend succes! Niet alleen volgens ons zelf, maar ook de organisatoren van deze kerstmarkt spraken van een prachtig geslaagde dag.

En niet in de laatste plaats omdat er een recordbedrag van maar liefst 7108 euro is opgehaald! Dit bedrag is volledig geschonken aan het schoolproject van stichting SALEK. 

Na de officiële opening van de kerstmarkt, stroomden de mensen om 10:00 uur naar binnen. Sommige hadden al rond 9:00 voor de deur staan wachten. kerstmarkt-rheden-2In een mum van tijd was de kerk gezellig gevuld met mensen en onder het genot van gezellig kerstmuziek, koffie met kerstkoeken en voor de liefhebbers overheerlijke glühwein werden de verschillende kraampjes in een snel tempo leeggekocht.

kerstmarkt-rheden-3Er was van alles te vinden; prachtige zelf gemaakte sierraden, handwerkjes, honingkaarsen, speelgoed, marmelades en kerststukjes, voor ieder wat wils. Heel veel van de artikelen zoals de materialen voor de kerststukjes, de koffie, thee en koeken waren gesponsord door lokale ondernemers en supermarkten.
Daarnaast waren er maar liefst 3 loterijen met krentewegges, een GPS wandeltocht en een prachtig handgemaakt kleed als prijs.

kerstmarkt-rheden-4Beste bezoekers, organisatie en standhouders, het bestuur van SALEK dankt jullie voor de geweldige inzet en jullie uitnodiging en keuze voor onze stichting dit jaar.
En mocht u op de hoogte willen blijven van de vorderingen van de stichting, schrijft u zichzelf dan geheel gratis en vrijblijvend in op onze digitale nieuwsbrief, hier rechts bovenin deze pagina. U ontvangt dan 2 of 3 keer per jaar een nieuwsbrief waarin u kunt lezen wat wij zoal met de opbrengst hebben kunnen doen.

Wij hebben genoten en wensen jullie nogmaals hele fijne kerstdagen en een prachtig en gezond 2009.
SALEK bestuur

1 comment to Recordopbrengst kerstmarkt Rheden!

  • Thank You

    Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you!Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you! Thank you!