Kom op 20 December 2008 naar kerstmarkt Rheden

KerstmarktZoals al eerder vermeld staat Stichting SALEK a.s. zaterdag 20 December 2008 vanaf 10:00 uur op de kerstmarkt te Rheden. Dit jaar is er besloten dat de gehele opbrengst van de kerstmarkt in de dorpskerk naar stichting SALEK gaat en uiteraard zijn wij hier zéér blij mee!

De gehele opbrengst van deze markt zal naar ons project gaan die de bouw van het eerste schoolgebouw gaat bewerkstelligen.

Uiteraard zijn wij ook zelf van de partij op deze markt. U kunt daar gelijk onze nieuwe uitstraling als stichting bewonderen, kennis maken met de leden van de stichting, informatie inwinnen, zelf donatuer worden of zelfs vrijwilliger! Ook hebben wij nog wat leuke SALEK artikelen beschikbaar.

Zowel wij als de kinderen in Namu Nigeria rekeken op u, wij willen ze graag vertellen dat zij voor kerst een nieuwe school krijgen! Tot zaterdag 20 December!

Reacties zijn niet mogelijk.